Orden i sadlerummet (Kan i hjælpe mig?)

Orden i sadlerummet (Kan i hjælpe mig?)

26. januar 2020 1 Af Michelle Tovgaard

Rodehovedet

host* host* det er vist mig. I hverdagen går alting stærkt, og prioriterne er altid at hestene skal have det godt. Når både gymnasiet tager tiden. Lektier, afleveringer men også bare det at få reddet hestene tager tiden. Tiden går meget stærkt, det kan vi vist alle godt nikke genkendende til. Derfor synes jeg altid, at alle mine ting ender med at blive kastet ind i stald skabene, og før jeg ved af det. Så ligger alle mine ting i de største rodebunker.

Orden giver er vejen frem til overskud

Når mit rod bliver stort nok, så bliver jeg nød til at tage mig sammen, og droppe og ride hestene en af dagene for at få ryddet op. Det er egentlig hyggeligt nok at rydde tingene op, men igen så er det lidt spild af tid, for hvis jeg bare kunne sørge for at mine ting var ryddet pænt op. Så behøvede jeg nu ikke at sætte ekstra tid af til at rydde op.

Jeg har brug for lidt hjælp!

Hvordan holder i orden i jeres ting? Jeg har den teori, at tingene kun roder fordi de ikke har fundet deres ideelle plads. Derfor er jeg på udkig efter en masse smarte måder at holde orden på sine ting.

I dag kiggede jeg ikea igennem, men synes ikke helt de havde nogle kasser der var praktiske nok. Dog fandt jeg disse kasser.

https://www.ikea.com/dk/da/p/branaes-kurv-rotting-00138432/

De ser ret praktiske ud, og ikke mindst robuste, men er bange for at de er for tunge.

https://www.ikea.com/dk/da/p/knagglig-kasse-fyr-70292359/

Dog har jeg købt dem her for et par år tilbage, dog kan jeg overhovedet ikke anbefale dem. Begge mine kasser gik utrolig hurtigt i stykker, da de søm de bruger ikke er stærke nok til at holde træet sammen, der ville skruer nok have været mere effektive.

 

Hit me med gode ideer!